Starterscafé | Loondienst, payroll of factuur

maandag 24 oktober 2022, 19:00 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je zaken slim en goed regelen, dat leer je bij het AHK Starterscafé. Als jij de basis in orde hebt, kun jij je voluit richten op dat wat jij het liefste doet: creatief zijn!  

Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het zaken doen.  
Doe je mee? Ga snel naar: www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/ 

Wat ga je deze avond leren? 
Hoe laat jij je uitbetalen? Ga je in loondienst? Word je zzp’er? Regel je het via een payroll-bedrijf? Ontdek de voor- en nadelen van deze opties. Zo krijg je een beeld van wat het beste bij jou past. Voor iedere variant krijg je een helder stappenplan. Dat helpt je om het goed voor jezelf te regelen. Handig toch? 

Over Rutger Gernandt en Ezra Bredius 
Rutger Gernandt en Ezra Bredius zijn de experts van de avond. Rutger Gernandt is zakelijk directeur bij Theatergroep De Warme Winkel en daarvoor bij o.a. Ulrike Quade Company. Ook heeft hij een aantal bestuursfuncties, waaronder bij het Sociaal Fonds Podiumkunsten. Rutger studeerde drums aan het conservatorium en daarna bestuurskunde, en brengt kunst en zaken graag meer bij elkaar. 
Ezra Bredius werkt als assistent zakelijk directeur bij theatergroep De Warme Winkel en als zakelijk leider bij toneelgezelschap 't Barre Land. Daarnaast begeleidt ze vanuit Janivo Fonds en als zelfstandige verschillende jonge makers in hun artistieke en zakelijke ontwikkeling.

Smaakt naar meer? Check onze andere workshops van THEMATAG B – Gezond starten: ‘Grip op je belastingen’, ‘Baas over je boekhouding’, ‘ Bepaal een eerlijk tarief ‘, ‘Zo maak je een goed contract‘ en ‘Risico's voor de zzp'er’. 

Programma  
 
18:30-19:00       
Een warm welkom
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk.

19:00-21:30  
Tips & tricks  
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.

Aan de slag
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag.

21:30-22:00  
Napraten
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.

Voor wie
Het Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK.  

Kosten  

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019).  
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd.  
  • € 15,00 voor externen.  

Registreer je nu!

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het reserveren van een kaartje? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl 

Delen