Starterscafé | Bepaal een eerlijk tarief

maandag 14 november 2022, 19:00 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je zaken slim en goed regelen, dat leer je bij het AHK Starterscafé. Als jij de basis in orde hebt, kun jij je voluit richten op dat wat jij het liefste doet: creatief zijn!  

Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het zaken doen.  
Doe je mee? Ga snel naar: www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/ 

Wat ga je deze avond leren? 
Wat is je werk waard? Lastig om dat te bepalen, vind je niet? Geen zorg, vanavond leer je hoe je een eerlijk uurtarief kunt berekenen. Ook ontdek je hoe je sterk blijft in onderhandelingen én hoe je je eigen waarde kunt laten stijgen. 

Over Jimmy-Pierre de Graaf 
Jimmy-Pierre de Graaf is de expert van de avond. Hij is creative producer, zakelijk leider, muzikant én adviseur internationalisering in de podiumkunsten sector. Na zijn opleiding Productie Podiumkunsten aan de AHK, werkte hij op productioneel, bestuurlijk en zakelijk niveau bij culturele organisaties. Hij houdt zich met name bezig met de implementatie, innovatie en verduurzaming van internationale werkpraktijken en ambities. Daarnaast is hij artistiek coördinator voor muziektheater- en operagezelschap Silbersee in Amsterdam. 

Smaakt naar meer? Check onze andere workshops van THEMATAG B – Gezond starten: ‘Loondienst, payroll of factuur’, ‘Baas over je boekhouding’, ‘Grip op je belastingen‘, ‘Zo maak je een goed contract‘ en ‘Risico's voor de zzp'er’.

Programma  
 
18:30-19:00       
Een warm welkom
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk.

19:00-21:30  
Tips & tricks  
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.

Aan de slag
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag.

21:30-22:00  
Napraten
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.

Voor wie
Het Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK.  

Kosten  

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019).  
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd.  
  • € 15,00 voor externen.  

Registreer je nu!

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het reserveren van een kaartje? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl 

Delen