Kick-off samenwerking tussen de Open Universiteit en de Reinwardt Academie: nieuw vak "Belangen van Erfgoed'

Gepubliceerd op

Afgelopen jaar hebben de Open Universiteit en de Reinwardt Academie gewerkt aan een nieuw vak genaamd "Belangen van erfgoed". Vrijdag 15 september is de kick-off bijeenkomst op de academie met 15 studenten geweest. Voor de Open Universiteit is het een keuzevak in de bachelor cultuurwetenschappen. Voor de Reinwardt Academie maakt het vak deel uit van de pre-master voor de Master Applied Museum and Heritage Studies om zo de nodige voorkennis over erfgoed te vergaren.

Het vak wordt zoals alle vakken van de Open Universiteit grotendeels op afstand gegeven, wat voor de Reinwardt collega's in de voorbereiding een nieuwe ervaring is. Reinwardt docente Manuela Friedrich heeft de fysieke startbijeenkomst verzorgd. Later in het jaar begeleidt ze nog een excursie. Het vak loopt in principe tot het voorjaar waarna studenten die al een bachelor hebben zich voor de Reinwardt master kunnen aanmelden. 

Lees hier meer over het vak.

 

 

Delen