Starterscafé | Zo schrijf je een projectplan

maandag 06 maart 2023, 19:00 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Je zaken slim en goed regelen, dat leer je bij het AHK Starterscafé. Als jij de basis in orde hebt, kun jij je voluit richten op dat wat jij het liefste doet: creatief zijn!   
Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het zaken doen.   
Doe je mee? Ga snel naar:
www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/  

Wat ga je deze avond leren?   
Hoe zet je je ideeën helder op papier? Hoe schrijf je een projectplan dat aansluit bij wie jij bent, bij jouw artistieke visie? Een projectplan dat ook nog eens aansluit bij fondsen en geldschieters? We duiken in jouw artistieke identiteit én in de theorie en je krijgt praktische schrijfoefeningen. Na vanavond weet je hoe je van een eerste idee tot een volwaardig projectplan komt.

Over 
Damani Leidsman is de expert van de avond. Hij is maker in podiumkunsten, creative producer en freelanceconsultant. Hij vindt dat ieder een duurzame werkpraktijk verdient en verdiept en deelt in zijn werk de verbinding tussen artistieke en zakelijke praktijken. Damani is oprichtend bestuurslid van CLOUD/Danslab, een platform voor onderzoek naar dans en beweging. Daarnaast is hij als adviseur verbonden aan het AFK, CultuurSchakel en de CAWA (broedplaatsencommissie gemeente Amsterdam).

Smaakt naar meer? Check onze andere workshops van THEMATAG D –‘ Vind je weg naar fondsen’, ‘Jouw plan klaar voor de aanvraag I, ‘Jouw plan klaar voor de aanvraag II’, ‘Grip op je belastingen’ en ‘Training presenteren’

Programma   
  
18:30-19:00        
Een warm welkom   

Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk.   

19:00-21:30   
Tips & tricks   
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.   

Aan de slag   
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag.   

21:30-22:00   
Napraten   

De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent.   

Voor wie
Het Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten   

  • Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019).   
  • € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd.   
  • € 15,00 voor externen.   

 Bestel nu je ticket

Heb je nog vragen of hulp nodig bij het reserveren van een kaartje? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen