Starterscafé | Pitchen; creëer jouw unieke verhaal

maandag 11 april 2022, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wil je straks voor jezelf aan de slag? Leer de fijne kneepjes van het vak, zodat je een vliegende start kunt maken.

Met een drankje in de hand maak je in het Starterscafé kennis met (oud-) studenten, die net als jij beter van hun creativiteit willen leven. Iedere maandag leer je de ins & outs van het ondernemen van een bevlogen docent. Check de website en schrijf je meteen in!

Wat ga je deze avond leren?
Ook over je woorden aan het struikelen als jij jouw project presenteert aan een fonds of programmeur? Het zit allemaal in je hoofd maar hoe komt het er overtuigend uit? En hoe val je op met jouw verhaal en beland je boven op die stapel?  Deze avond gaan we op een persoonlijke en interactieve manier aan de slag met het bouwen van jouw unieke verhaal. Je leert hoe jij je kunt voorbereiden op een presentatie of gesprek en je ontvangt praktische tools waarmee je direct aan de slag kunt. Zodat jij straks vol zelfvertrouwen, goed voorbereid en met een krachtige boodschap jouw unieke verhaal over het voetlicht kan brengen.
 
Over Astrid Rose  
Astrid Rose is Hoofd Marketing & Communicatie bij het Conservatorium van Amsterdam, waar zij ook les geeft in presentatietechnieken en storytelling aan studenten. Met een marketingopleiding en een achtergrond in de muziek- en entertainmentindustrie, heeft ze veel kennis van en ervaring met het presenteren van een krachtig verhaal. Astrid werkte eerder als product manager bij het beroemde Blue Note label, als creative manager voor de succesvolle internationale popgroep CH!PZ, en als artist manager bij The Entertainment Group met onder andere Edsilia Rombley. Met haar bedrijf RoseFountain helpt zij jou om je verhaal krachtig te presenteren en zo een echte connectie te maken met je publiek.

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen