Negotiating Heritage in Emotion Networks: The Kempering Case

maandag 19 november 2018, 08:30 - 16:00 uur

Doe je mee aan de grote finale van Stadsgevoel? Een serie kennisevents georganiseerd door Imagine IC in vaste samenwerking met de Reinwardt Academie, waarin het idee van erfgoed als voorlopige uitkomst van een onderhandelingsproces een centrale rol speelt. Met internationale sprekers en een casestudy ter plekke tijdens het Seminar: "Onderhandelen over erfgoed in Emotienetwerken: The Kempering Case".

Aan de ontbijttafel reflecteren Vyjayanthi Rao ( Terreform, New York) en May El-Ibrahasi ( Athar Lina, Cairo) op theorie en praktijk van het continue onderhandelingsproces waarin dingen in het dagelijks leven betekenis krijgen. We gaan op excursie naar parkeergarage Kempering en onderhandelen ter plekke over haar erfgoedwaarde. (Voertaal: Engels)

Aanmelden
Locatie: Bijlmerplein 393, 1102 AN Amsterdam

Delen