Aanmelden

Ga naar Studielink

Toelating en aanmelding

Om de bachelor Cultureel erfgoed te kunnen volgen moet je een havo- of vwo-diploma hebben, een mbo-diploma op niveau 4 óf een gelijkwaardig buitenlands diploma. Verder zijn er geen aanvullende voorwaarden aan het vakkenpakket of profiel.

Volg je geen onderwijs meer, ben je ouder dan 21 en heb je geen van bovengenoemde diploma’s? Dan moet je een 21+ toets afleggen. Meld je hiervoor aan in Studielink én bij de Reinwardt Academie via rwa-studentenloket@ahk.nl.

Heb je het juiste diploma en wil je je aanmelden voor de opleiding? Doorloop dan onderstaande stappen.

Stap 1: Meld je aan in Studielink
Meld je aan in Studielink voor de bacheloropleiding Cultureel erfgoed. Hiervoor heb je je DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag die dan aan via digid.nl. Let op: dit duurt minimaal vijf werkdagen. Na aanmelding in Studielink ontvang je per e-mail onze studiekeuzecheck. Je bent verplicht deze te maken.

Meld je je vóór 1 mei aan voor de opleiding? Dan ben je verzekerd van een plaats. Na 1 mei word je niet gegarandeerd toegelaten. De uitkomst van de studiekeuzecheck kan dan bepalend zijn.

Stap 2: Doe de studiekeuzecheck
De Reinwardt Academie is de enige binnen de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten zonder auditie of toelatingsexamen. In plaats daarvan ontvang je de studiekeuzecheck per e-mail. Met deze verplichte online test check je of je een goed beeld hebt van de opleiding en of deze echt bij je past. Meer informatie vind je op studiekeuze123.nl.

Stap 3: Betaal collegegeld
Let op: je inschrijving is pas compleet als je in Studielink de betaling van het collegegeld hebt geregeld. Heb je je al aangemeld, maar besluit je de opleiding toch niet te gaan volgen? Meld je dan af in Studielink.

Vragen?

De Reinwardt Academie is onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Op de website van de AHK vind je informatie over in- en uitschrijven, geldzaken, studeren in het buitenland, vertrouwenspersonen, huisvesting en verschillende hogeschoolbrede (ICT-)voorzieningen. Met vragen over deze algemene studentenzaken kun je terecht bij de Centrale Studentenadministratie.

Heb je vragen specifiek over de opleiding Cultureel erfgoed? Stuur dan een mail naar het Studentenloket van de Reinwardt Academie via rwa-studentenloket@ahk.nl.

 

Delen
 

Aanmelden

Ga naar Studielink