Reinwardt Community

Vertel, deel en doe mee

Voor stage-instellingen

Bachelorstudenten van de Reinwardt Academie lopen stage in het tweede en vierde jaar van hun opleiding. Bij kleine, gespecialiseerde erfgoedinstellingen en bij grote, bekende musea en organisaties. Wilt u een stageplek aanbieden? Dan horen wij graag van u!

Tweedejaarsstage
De tweedejaarsstage bestaat uit een ge├»ntegreerde aanpak van werken en leren. De student werkt zo'n 30 uur per week voor de stage-instelling en besteedt ongeveer 10 uur per week aan opdrachten vanuit de academie. Hierdoor vormt de student een professionele kijk op de beroepspraktijk. Meer informatie vindt u in het document Informatie tweedejaarsstage bachelor Cultureel erfgoed.

Afstudeeronderzoek en -stage
Het laatste jaar van de opleiding bestaat uit een afstudeeronderzoek en een afstudeerstage. Studenten kunnen deze met elkaar combineren of apart van elkaar doen. Bij het onderzoek ligt de nadruk op het methodisch aanpakken van een maatschappelijk relevant probleem op het gebied van erfgoed. Bij de stage gaat het om het in de praktijk brengen van opgedane kennis en vaardigheden. Meer informatie leest u in het document Informatie over afstudeerprojecten.

Stage masteropleiding
Niet alleen onze bachelorstudenten, maar ook de studenten van onze internationale masteropleiding Museology lopen stage. Meer informatie daarover vindt u hier.

Contact

Heeft u een stageplek voor bachelorstudenten? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met stageco├Ârdinator Mirjam Wijnands via rwa-stagebureau@ahk.nl. U kunt uw afstudeeronderzoek- of stage ook aanmelden via de Reinwardt Community.

Delen
 

Reinwardt Community

Vertel, deel en doe mee