Voor stage-instellingen

Studenten van de Reinwardt Academie lopen stage in het tweede en vierde jaar van hun opleiding. Bij kleine, gespecialiseerde erfgoedinstellingen en bij grote, bekende musea en organisaties. Wilt u een stageplek aanbieden? Dan horen wij graag van u!

Tweedejaarsstage
De tweedejaarsstage bestaat uit een geïntegreerde aanpak van werken en leren. De student werkt zo'n 30 uur per week voor de stage-instelling en besteedt ongeveer 10 uur per week aan opdrachten vanuit de academie. Hierdoor vormt de student een professionele kijk op de beroepspraktijk. Meer informatie vindt u in het document Informatie tweedejaarsstage bachelor Cultureel erfgoed.

Wilt u een stageplek aanbieden? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met stagecoördinator Mirjam Wijnands via rwa-stagebureau@ahk.nl.

Afstudeeronderzoek en -stage
Het laatste jaar van de opleiding bestaat uit een afstudeeronderzoek en een afstudeerstage. Studenten kunnen deze met elkaar combineren of apart van elkaar doen. Bij het onderzoek ligt de nadruk op het methodisch aanpakken van een maatschappelijk relevant probleem op het gebied van erfgoed. Bij de stage gaat het om het in de praktijk brengen van opgedane kennis en vaardigheden. Meer informatie leest u in het document Informatie over afstudeerprojecten.

U kunt uw afstudeeronderzoek- of stage aanmelden via de Reinwardt Community. Heeft u vragen? Neem dan contact op met coördinator afstuderen Gerdie Borghuis via gerdie.borghuis@ahk.nl

Delen
 

Reinwardt Community

Vertel, deel en doe mee