Vergader in een mooi monument

De Reinwardt Academie is onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en ligt in het centrum van Amsterdam, met beroemde buren als de Hermitage, het Joods Historisch Museum en de Hortus Botanicus. De academie is gevestigd in een monumentaal 19de-eeuws schoolgebouw aan het Hortusplantsoen in Amsterdam.

Het gemeentelijke monument uit 1895 aan het Hortusplantsoen is een vriendelijk, open en transparant  academiegebouw met onderwijsruimten, overlegkamers, en een ruime collegezaal geschikt voor debat en Symposia.  
Hoofd Bedrijfsvoering en Ondersteuning

Ruimtes voor inspirerende activiteiten

De Reinwardt Academie biedt stijlvolle en representatieve werk-en vergaderruimtes aan voor presentaties, lezingen, cursussen en workshops of andere activiteiten in groepsverband. De ruimtes zijn voorzien van een vast of mobiel presentatie scherm met laptopaansluiting. Enkele ruimtes zijn eveneens voorzien van een geluidsinstallatie inclusief microfoon en katheder. De ruimtes zijn niet te huur voor feesten en borrels. Verhuur is alleen mogelijk tussen 09.00-17.00 voor minimaal 1 dagdeel. Afwijkende tijden zijn op aanvraag. 

Goed bereikbaar in de stad

Het bezoekadres van de Reinwardt Academie is Hortusplantsoen 2. Door de centrale ligging is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u met het openbaar vervoer neem dan tram 14 of metro 51, 53 of 54 en stap uit bij halte Waterlooplein. De academie bevindt zich direct naast het metrostation (Weesperstraat zijde). Mocht u met de auto willen komen dan kunt u parkeren bij de twee nabijgelegen parkeergarages: Markenhoven of Stadhuis-Muziektheater. 

Neem contact op voor meer informatie

Neem voor meer informatie en reserveren contact op via rwa-ruimteverhuur@ahk.nl

Delen