Gitta Bleijendaal

Gitta Bleijendaal

Opleiding
Cultureel erfgoed
Lichting
2012
Specialisatie

Publiek en Participatie

Contact
LinkedIn

Zoek een onderwerp dat uit jezelf komt, waar echt jouw interesse in ligt en waar je feeling mee hebt. Kijk om je heen en zoek bijvoorbeeld iets uit jouw dagelijks leven, dat je kan linken aan je opleiding.

Kunst, cultuur en geschiedenis zijn geen passie voor mij....

Ze zijn een onderdeel van mij!

Alles en iedereen om me heen inspireert me. Ideeën zitten in kleine dingen en verrassende hoekjes. Het ontdekken van die hoekjes van de wereld en er de waarde van inzien, dat is inspiratie!

Ik houd van een uitdaging en van afwisseling. Projecten om mijn tanden in te zetten! Onderzoeken, creëren of contacten leggen... ik vind het allemaal fantastisch om te doen.

You're Game!

Games en musea, een gouden combinatie? Het hoe en waarom, de voor- en nadelen, de verrassende parallellen tussen de werelden van tentoonstelling en games, en de beste manieren om als museale instelling samen te werken met de Nederlandse game-industrie.

Stage

Ik heb onder andere stage gelopen in het Nationaal Glasmuseum te Leerdam. Een heerlijk project waarbij de eerste stappen zijn gemaakt naar een educatieve afdeling. Daarnaast een complete i-Podtour ontworpen en gemaakt voor kinderen.

Terug naar lijst
Delen