Schrijf je hier in

 

Studiedag Emotienetwerken - 9 juli

Emotienetwerken wordt zowel nationaal als internationaal steeds meer gebruikt voor onderzoek, de dagelijkse erfgoedpraktijk en in het onderwijs. Imagine IC en de Reinwardt Academie hebben het afgelopen jaar veel projecten online of binnen veilige kaders doorgang kunnen laten vinden. Met de recente wijziging is er ook weer voldoende ruimte voor een studiedag Emotienetwerken. Deze studiedag is voor zowel nieuwe trainers als reeds betrokkenen. We nodigen je hiervoor graag uit op 9 juli op de Reinwardt Academie te Amsterdam. Het programma is in twee delen opgedeeld: voor nieuwe trainers die willen leren om de methode uit te voeren is er een dagprogramma, voor betrokkenen en geïnteresseerden die veelal willen uitwisselen en ervaring willen opdoen is er het middagprogramma. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. In het aanmeldformulier kun je opgeven wat je voorkeur heeft.

Meer informatie over Emotienetwerken vind je hier.

Programma

Ochtendprogramma:
10.15 Inloop
10.30 Introductie
11.00 Training Emotienetwerken
12.30 Lunch in de tuin

Middagprogramma:
13.15 inloop
13.30 (Her)opening
13.45 Emotienetwerken / uitwisselen ronde 1
14.30 Emotienetwerken / uitwisselen ronde 2
15.15 Afsluiting en borrel
16.30 Fin

Voor wie?

Alle professionals uit het brede erfgoedveld die al bekend zijn of bekend willen raken met Emotienetwerken. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Wat heb ik aan het eind van de dag?

Voor trainers: Hierna kun jij aan de slag met Emotienetwerken in jouw praktijk. Je kunt de methode uitvoeren in je werkomgeving of implementeren in onderzoek.

Voor betrokkenen: Je hebt (nog meer) ervaring met Emotienetwerken en hebt een goed beeld van wat er allemaal gebeurt op dit gebied. Tevens heb je kans gehad om vraagstukken voor te leggen en te sparren met collega's.

Kosten

Het middagprogramma kost €25. Trainers doen het hele dagprogramma mee, dit kost €75 exclusief btw.

We moedigen iedereen aan om te kijken naar de verschillende regelingen die er zijn met betrekking tot professionalisering binnen het erfgoedveld. We hebben hier een handig overzicht voor gemaakt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op.

Deelnemen

Gezien de maatregelen is er maar een klein aantal plekken beschikbaar, reserveer jouw plek dus snel! Inschrijven kan hier.

Meer informatie

Heb je nog vragen die je graag terug wilt zien? Stuur een mailtje naar rwa-heritagelab@ahk.nl.

Delen
 

Schrijf je hier in