Naar inhoud
 

Schrijf je hier in

 

Studiedag Emotienetwerken - 25 november

Emotienetwerken wordt zowel nationaal als internationaal steeds meer gebruikt voor onderzoek, de dagelijkse erfgoedpraktijk en in het onderwijs.

Met deze studiedag bieden we ruimte om ervaring op te doen met de methode en om reeds opgedane kennis en ervaring uit te wisselen. We nodigen je hiervoor graag uit op 25 november op de Reinwardt Academie te Amsterdam. Het programma is in twee delen opgedeeld: in de ochtend gaan we aan de slag met de vaardigheden van de trainer, in de middag gaan we in op het toepassen van de methode in verschillende contexten. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers. In het programma maken we ruimte voor eigen inbreng: jouw casus of vraagstuk kun je noteren in het aanmeldformulier.

Meer over Emotienetwerken vind je hier.

Programma

10.15 Inloop
10.30 Introductie
11.00 Training Emotienetwerken
12.30 Lunch
13.30 Introductie middagprogramma
13.45 Ronde 1
14.30 Ronde 2
15.15 Afsluiting en borrel
16.30 Fin
 

Voor wie?

Alle professionals uit het brede erfgoedveld die al bekend zijn of bekend willen raken met Emotienetwerken. Er is plek voor maximaal 30 deelnemers.

Wat heb ik aan het eind van de dag?

Na deze studiedag kun jij aan de slag met emotienetwerken in jouw praktijk. Je kunt de methode uitvoeren in je werkomgeving of implementeren in onderzoek. Daarnaast heb je (nog meer) ervaring met emotienetwerken en een goed beeld van wat er allemaal gebeurt op dit gebied. Tevens heb je kans gehad om vraagstukken voor te leggen en te sparren met collega's.

Kosten

Het dagprogramma kost €75 exclusief btw.

We moedigen iedereen aan om te kijken naar de verschillende regelingen die er zijn met betrekking tot professionalisering binnen het erfgoedveld. We hebben hier een handig overzicht voor gemaakt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op.

Deelnemen

Gezien de maatregelen is er maar een klein aantal plekken beschikbaar, reserveer jouw plek dus snel! Inschrijven kan hier tot en met 7 november:

Meer informatie

Deze info bij de hand? Je kunt hier een pdf van het programma downloaden. Heb je nog vragen over de studiedag of andere programma's over emotienetwerken? Stuur een mailtje naar rwa-heritagelab@ahk.nl.

Delen
 

Schrijf je hier in