Werken in de erfgoedsector?

Ga naar beroepkunstenaar.nl

 

My Future Classic

Lees verhalen van alumni

Loopbaan

Als je afstudeert ontvang je de titel Bachelor of Arts en beschik je over een gedegen vakkennis en een professionele kijk op de erfgoedsector. Je kunt effectief samenwerken met andere specialisten binnen het veld. De opleiding volgt de actuele ontwikkelingen en sluit aan op maatschappelijke uitdagingen. Door regelmatig overleg met beroepsorganisaties op nationaal en internationaal niveau is de opleiding sterk beroepsgericht.

Carrièremogelijkheden

De bachelor Cultureel Erfgoed leidt je op voor coördinerende en uitvoerende functies in de erfgoedsector. Het werkveld is breed en veelzijdig: Reinwardt alumni komen onder meer terecht bij erfgoedinstellingen, musea, archieven en bibliotheken. Ze werken echter niet alleen binnen de erfgoedsector maar ook daarbuiten: binnen de creatieve sector, de lokale, provinciale of landelijke overheid, het onderwijs, de toeristische industrie, bij bedrijven en als zelfstandig ondernemer.

My Future Classic

Wil je voorbeelden zien van het soort werk dat je kunt gaan doen? Lees dan hier de verhalen van alumni Lois Muller, Robin Vermeulen en Talitha van Ooyen.

Delen
 

Werken in de erfgoedsector?

Ga naar beroepkunstenaar.nl

 

My Future Classic

Lees verhalen van alumni