Werken in de erfgoedsector?

Ga naar beroepkunstenaar.nl

 

My Future Classic

Lees verhalen van alumni

Loopbaan

Als je afstudeert ontvang je de titel Bachelor of Arts en beschik je over een gedegen vakkennis en een professionele kijk op de erfgoedsector. Je kunt effectief samenwerken met andere specialisten binnen het veld. De opleiding volgt de actuele ontwikkelingen en sluit aan op maatschappelijke uitdagingen. Door regelmatig overleg met beroepsorganisaties op nationaal en internationaal niveau is de opleiding sterk beroepsgericht.

Carrièremogelijkheden
De bachelor Cultureel erfgoed leidt op voor coördinerende en uitvoerende functies in de erfgoedsector. Na de opleiding kun je dus bijvoorbeeld gaan werken als depotbeheerder, voorlichter, tentoonstellingscoördinator of medewerker van een educatieafdeling. Bij musea, maar ook bij archieven, bibliotheken, veilinghuizen of instellingen op het gebied van monumentenzorg en archeologie. Ook kun je na de opleiding aan de slag als zelfstandig cultureel ondernemer.

My Future Classic

Wil je voorbeelden zien van het soort werk dat je kunt gaan doen? Lees dan hier de verhalen van alumni Lois Muller, Robin Vermeulen en Talitha van Ooyen.

Delen
 

Werken in de erfgoedsector?

Ga naar beroepkunstenaar.nl

 

My Future Classic

Lees verhalen van alumni