Nieuw protocol voor gezondheid en veiligheid

Op deze webpagina staan de nieuwe coronamaatregelen die bij elk bezoek aan de Reinwardt Academie van toepassing zijn. Een nieuw protocol voor collegejaar 20/21. We zijn ervan overtuigd dat we er met de genomen maatregelen en met ieders inzet weer een mooi jaar van kunnen maken.

Coronamaatregelen van het RIVM, de AHK en per academie

Houd in het algemeen de ‘RIVM-hygiëneregels’ in acht. Als afgeleide van de overheidsmaatregelen hanteren wij een AHK-coronaprotocol en specifieke maatregelen per locatie. Deze kunnen te allen tijde aangepast worden en zijn niet vrijblijvend. Bij een uitbraak kan het gebouw gesloten worden. Dat heeft grote gevolgen voor de voortgang van het onderwijs. We doen dan ook een dringend beroep op iedereen om verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf en voor anderen.

Coronaprotocol Reinwardt Academie

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan studeren en werken op locatie en om het risico op besmettingen te minimaliseren is er een Reinwardt Academie protocol opgesteld waaraan iedereen zich dient te houden.

We vragen je dringend dit aandachtig door te lezen en het te allen tijde op te volgen. We moeten ons met z’n allen aan deze regels houden, om te zorgen dat we gezond blijven en dat het onderwijs in onze gebouwen door kan blijven gaan.  

Lees hier het coronaprotocol van de Reinwardt Academie.

Vergeet je mondkapje niet

Onderdeel van het AHK-coronaprotocol is de mondkapjesplicht die geldt in alle algemene ruimtes (entrees, gangen en sanitaire voorzieningen). Het gaat hierbij om de momenten dat je je verplaatst. Zodra je in je klaslokaal of studio, op je werkplek of op een zitplek in de kantine bent, mag het mondkapje af. 

Delen