Tweedejaars presenteren tentoonstellingsvoorstellen aan Museum Huis Doorn

Gepubliceerd op

Tweedejaars van de bachelor Cultureel erfgoed presenteerden hun tentoonstellingsvoorstellen aan opdrachtgever Museum Huis Doorn.

De tweedejaars van de bachelor Cultureel erfgoed presenteerden hun tentoonstellingsvoorstellen aan opdrachtgever Museum Huis Doorn.

De presentaties van de voorstellen vormden de feestelijke afsluiting van onderwijseenheid 14: Presenteren om te delen. Hierin doorlopen studenten in zes weken tijd de eerste stappen voor een tentoonstellingsplan: van het initiatief tot het schetsontwerp.

Na de kick-off van onze directeur Nel van Dijk mochten de studenten hun plannen presenteren aan de opdrachtgever.
 
De studenten gaven twee presentaties: het tentoonstellingsvoorstel met hun zelfgemaakte maquette aan Huis Doorn, en het conserveringsadvies aan experts op het gebied van conserveren.  
 
Eén van de projecten had als thema ‘What about the twenties?’ over de roerige jaren '20 van de vorige eeuw. Dressed for the occasion presenteerden ze hun schetsontwerp in feestelijke stijl.
 
Werk je in het brede erfgoedveld en heb je een concreet vraagstuk of een interessant project waar je de skills van Reinwardt-studenten voor wilt inzetten? Stuur dan een mail naar rwa-studieleiding-bachelor@ahk.nl.

Delen