Dag van de Cultuureducatie

Gepubliceerd op

Op 11 maart vond de Dag van de Cultuureducatie plaats. Met de titel 'Erfgoed is' lag de focus dit jaar op het thema erfgoed en onderwijs.

Hier vind je het verslag van de Dag van de Cultuureducatie.

Het was een rijk programma met veel interessante sprekers: Ilja Leonard Pfeijffer, Rebekka de Wit, Ama Koranteng-Kumi, Jan Jambon, Ben Weyts, Vitaly Samoshko, Willem Verheyden, Paul Contryn, Hester Dibbits, Joke Hermsen, Marjan Doom, Thomas Vanderveken, Ish Ait Hamou en Jorijn Neyrinck.

Een interview met Hester Dibbits over emotienetwerken is terug te lezen in de bijbehorende publicatie. In deze publicatie staat ook een column van Ilja Leonard Pfeifer over erfgoed.

De Dag van de Cultuureducatie is een organisatie van CANON Cultuurcel (Departement Onderwijs en Vorming), Departement Cultuur, Jeugd en Media en Vooruit Gent. Voor deze editie in partnerschap met FARO, Vlaams steunpunt voor cultureel erfgoed.

Delen