De Reinwardt Community is opgeheven

Gepubliceerd op

Vanaf 15 oktober 2020 is de Reinwardt Community website niet meer bereikbaar. Alle belangrijke functies van het platform worden overgenomen door de Reinwardt Academie website en social media. Het doel van de Community website was om in contact te blijven met elkaar en dat gebeurt voortaan op de Reinwardt Academie website en social media kanalen.

Blijf in contact!

Wij willen natuurlijk graag met jullie in contact blijven. Zo plaatsen wij regelmatig interessante vacatures en/of evenementen op onze besloten LinkedIn­groep: Alumni bachelor Cultureel erfgoed. Ben je alumnus en nog niet lid van de groep, meld je dan aan om in contact te blijven.

Volg ons

Voor het laatste nieuws over de Reinwardt Academie kun je het beste onze Instagram, Facebook en LinkedIn volgen. Wil jij een vacature, event of oproep delen met de social media volgers van de Reinwardt Academie: Tag ons via Facebook of Instagram of stuur een direct message (DM). Een repost of share is zo gedaan!

Wat nu?

Met de opheffing van de Reinwardt Community wordt je account met bijbehorende materialen verwijderd. Wil je nog herinneringen ophalen of foto's downloaden dan kan dit tot 15 oktober. De Reinwardt Academie bewaart wel je e­mailadres. Wil je dat liever niet, mail je verzoek voor het volledig verwijderen van je e­mailadres dan door naar rwa-­communicatie@ahk.nl.

Vacature of oproep plaatsen

Ben je een werkgever en heb je een interessante vacature of oproep, mail deze dan naar rwa­ communicatie@ahk.nl. De afdeling Communicatie zorgt ervoor dat de vacature of oproep via de juiste kanalen met alumni en huidige studenten wordt gedeeld.

Delen