16 juni: Symposium 'The Art of Queering'

‘Bedelbus’ van de Noodles, gemaakt door Irick Marinus

Gepubliceerd op

Symposium over het belang van kunst rondom LGBTQI thema’s in het publieke domein. Niet als stereotypen, maar als tools om de onderdrukking van seksuele identiteit en gender - zelfs in de kunst - aan de kaak te stellen.

Op 16 juni vindt het symposium The Art of Queering plaats over het belang van kunst rondom LGBTQI thema’s in het publieke domein. Niet als stereotypen, maar als tool om de onderdrukking van onze seksuele identiteit en gender - zelfs in de kunst - aan de kaak te stellen. 
Het symposium wordt gehost door Prof. Riemer Knoop van de Reinwardt Academie. De academie is tevens deelnemer van Queering the Collections. Dit netwerk zet zich in voor de zichtbaarheid van queer aspecten in / van publieke collecties.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op reinwardtcommunity.nl.

Delen