AHK Starterscafé | Vertaal je idee naar een concept (ENG)

maandag 26 februari 2024, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshop * Netwerken * borrel

Het AHK Starterscafé is (bijna) elke maandagavond open, dus blok je agenda maar vast!

Aan de slag als een buitenlandse ondernemer? Dat doe je zo!
Wil je weten hoe je als buitenlandse ondernemer start in Nederland? Hoe je je voorbereidt op freelancen? Hoe je ervoor zorgt dat je eerlijk wordt betaald? Hoe je je ideeën vertaalt naar concepten? Hoe je een projectplan opzet? Hoe je geld vindt voor je project? Hoe het Nederlandse belastingstelsel werkt?

In het AHK Starterscafé ontdek je hoe! Het AHK Starterscafé is een pop-up café in de AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Doe mee, schrijf je nu in!

Wat ga je deze avond leren?
Een idee zingt door je hoofd. Hoe vertaal je dat naar papier? Hoe maak je het concreet? Dat begint met de vraag: voor wie maak je het en waarom. Vanavond leer je je ideeën planmatig te verwoorden. Om je concept aan het papier toe te vertrouwen. Het resultaat? Een concreet verhaal dat het fundament is voor jouw projectplan. Een verhaal dat resoneert bij diegenen met wie je samen wilt werken.

De workshop wordt gegeven door conceptmaker en eventregisseur Wendy van Os. [Lees meer] 

*Ben je AHK-alumnus en vóór 2020 afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Het programma
18:30-19.00: walk in
19:00-21:30: workshop
21:30-22.00: netwerken & borrel

Delen