AHK Starterscafé | De basics van belastingen

maandag 04 december 2023, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshops * Netwerken * Drinks

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen expert je de fijne kneepjes van het zaken doen. Het AHK Starterscafé is altijd op maandagavond, zet het alvast in je agenda.

Wat ga je deze avond leren?
Zie je op tegen de blauwe enveloppen? Niet nodig hoor. Na één avond weet je hoe het zit met de belastingen. Zo bepaalt je ondernemingsvorm met welke belastingen je te maken krijgt. Stroop de mouwen maar op, we gaan aan de slag. In deze training ontdek je welke aangiften je moet doen, hoe je ze moet indienen en welke kosten aftrekbaar zijn. Ondernemer zijn: dat kan jij ook.

Meld je gratis aan!*

  • Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). Je kunt je hier aanmelden.

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunthier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Over Ilona Veldhuis en Melvin van Jaarsveld 
Ilona Veldhuis en Melvin van Jaarsveld zijn de trainers van de avond. Melvin is partner en register belastingadviseur (RB) en Ilona belastingadviseur bij NAHV Belastingadviseurs. Ze houden allebei van cijfers en fiscaal recht en ze delen de passie om startende ondernemers te laten begrijpen hoe het met belastingen zit. Te laten zien dat belastingen helemaal niet zo eng zijn.

Het programma 
18:30-19:00 Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30 Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.  
21:30-22:00 Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor meer informatie kijk op; www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/.

Graag tot maandag 4 december!

Delen