AHK Starterscafé | Cv en portfolio: laat zien wat je mars hebt

maandag 02 oktober 2023, 19:00 - 21:30 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Workshops * Netwerken * Drinks

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops en trainingen in de vroege avond. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-) studenten van allerlei disciplines. Dan leert een bevlogen expert je de fijne kneepjes van het zaken doen. Het AHK Starterscafé is altijd op maandagavond, zet het alvast in je agenda.

Wat ga je deze avond leren?
In één oogopslag duidelijk welke kwaliteiten je hebt? Ontdek hoe je een ideaal cv samenstelt, of een sterk portfolio. Wat je wel vertelt en wat niet. Welke invloed vormgeving heeft. Hoe je het aanpast per functie of klus. In deze sessie leg je de basis voor een cv of portfolio, waarmee jij werk- of opdrachtgevers kunt overtuigen van jouw kwaliteiten. 

Meld je gratis aan!*

  • Deze workshop is gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). Je kunt je hier aanmelden

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen. (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Over Anita Smit en Jacques Vereecken
Anita Smit en Jacques Vereecken zijn de experts van de avond. Anita is sinds 1991 verbonden aan de Nederlandse Filmacademie. Zij coördineerde de vakklas Cinematografie, zette de afstudeerrichting Production design op, introduceerde het commercial-onderwijs, was studieleider Productie en begeleidde als hoofd producties vele studentenfilms. Jacques is ondernemer in de meest brede zin in de filmindustrie. Hij is maker, regisseur, producent én coach van nieuw talent. 'Stop je hart erin en maak het onmogelijke mogelijk' is zijn leefregel. Anita en Jacques hebben beiden een veelvoud aan motivaties en portfolio's mogen beoordelen. Ze delen hun kennis graag met jou.   

Het programma 
18:30-19:00 Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30 Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op.  
21:30-22:00 Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor meer informatie kijk op; www.ahk.nl/ondernemen/cursusaanbod/.

Graag tot maandag 2 oktober!

Delen