Starterscafé | Bepaal je waarde en tarief

maandag 07 februari 2022, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wil je straks voor jezelf aan de slag? Leer de fijne kneepjes van het vak, zodat je een vliegende start kunt maken.

Met een drankje in de hand maak je in het Starterscafé kennis met (oud-) studenten, die net als jij beter van hun creativiteit willen leven. Iedere maandag leer je de ins & outs van het ondernemen van een bevlogen docent. Check de website en schrijf je meteen in!

Wat ga je deze avond leren? 
Wat ben jij waard? Leer hoe je je uurtarief berekent én hoe je invloed uitoefent om je waarde te laten stijgen. Na deze avond weet jij precies hoe je moet onderhandelen en wat een eerlijk tarief is voor jouw creatieve werk.

Over Jimmy-Pierre de Graaf
De docent is Jimmy-Pierre de Graaf. Hij is werkzaam als creative producer, zakelijk leider, muzikant en adviseur internationalisering in de podiumkunsten sector. Na zijn opleiding Productie Podiumkunsten aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten deed hij ervaring op op zowel productioneel, bestuurlijk en zakelijk niveau bij verschillende organisaties in de culturele sector. Vanuit zijn standplaats Rotterdam houdt hij zich bezig met name bezig met de implementatie, innovatie en verduurzaming van de internationale werkpraktijken en ambities. Tevens is hij artistiek coördinator voor muziektheater- en operagezelschap Silbersee in Amsterdam.

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen