Starterscafé | Uitbetalen: Tikkie of factuur?

maandag 14 februari 2022, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wil je straks voor jezelf aan de slag? Leer de fijne kneepjes van het vak, zodat je een vliegende start kunt maken.

Met een drankje in de hand maak je in het Starterscafé kennis met (oud-) studenten, die net als jij beter van hun creativiteit willen leven. Iedere maandag leer je de ins & outs van het ondernemen van een bevlogen docent. Check de website en schrijf je meteen in!

Wat ga je deze avond leren? 
Hoe kies je hoe je uitbetaald wordt voor een opdracht? Wil je in loondienst, word je zzp'er of regel je alles via een payroll bedrijf? Op deze avond leer je de voor- en nadelen van elke optie en loop jij naar buiten met een helder idee wat in jouw situatie het beste werkt. Je krijgt ook van elke optie een helder stappenplan hoe je dit het beste aanpakt.

Over Rutger Gernandt
Rutger Gernandt is zakelijk directeur bij Theatergroep De Warme Winkel. Hiervoor werkte hij o.a. als zakelijk directeur bij Ulrike Quade Company. Daarnaast zit hij in een aantal besturen, waaronder dat van het Sociaal Fonds Podiumkunsten. Hij studeerde drums aan het conservatorium en daarna bestuurskunde en hoopt door die combinatie beide werelden een beetje meer bij elkaar te kunnen brengen. 


Over Ezra Bredius
Ezra Bredius is werkzaam in de podiumkunsten sector. Zij werkt als assistent zakelijk directeur bij theatergroep De Warme Winkel en als zakelijk leider bij toneelgezelschap 't Barre Land. Daarnaast begeleidt ze vanuit Janivo Fonds en als zelfstandige verschillende jonge makers in hun artistieke en zakelijke ontwikkeling. 

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen