Seminar Going Digital | Hoe verdien jij 100.000 euro met je creatieve werk?

vrijdag 28 mei 2021, 10:00 - 17:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Vrijdag 28 mei 10:00-17:00

Hoe word jij (slapend) rijk met je creativiteit? Hoe kan jij je creatieve praktijk laten groeien en uitbreiden? Succesvolle ondernemers en experts uit allerlei sectoren krijgen voor één dag het podium en nemen jou mee in hun inzichten en ervaringen over hoe zij hun eerste 100.000 euro verdienden. Denk groot, ga mee op avontuur met dit denk-experiment van AHK Ondernemen en leer van de besten!

Deze editie gaat uitsluitend over online-verdienmodellen. Veel grote en kleine bedrijven gebruiken online verdienmodellen om actief en passief inkomen te genereren. Of het nu gaat om online een extra inkomen te genereren met streams van je muziek of voorstelling, je online lessen aan wilt bieden of een webshop op wilt zetten. Of je nu erfgoed professional bent, ontwerper of maker. Als je creatief bent, heb je die eerste 100.000 euro zo online verdient.

In deze seminar volg je drie masterclasses op een dag. Vervolgens schrijf je je in voor één ‘meet the master’ workshop. Deze workshop wordt gegeven door een van de drie masters.

Voor wie
Deze masterclass is voor studenten en alumni van de AHK.

Voertaal
De voertaal van deze masterclasses zijn Engels. Zou je liever een Nederlandse variant willen, stuur dan een bericht naar ondernemen@ahk.nl.

Voor wie
Deze masterclass is voor studenten en alumni van de AHK.

Kosten
Deelnemen kost 20 euro voor de hele dag. Koop hier je ticket. Let op! Door de huidige COVID-19 maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! De lessen gaan altijd door. Het kan zijn dat indien noodzakelijk de lessen naar online verplaatst worden. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

 

Delen