Open Museum studiedag "Musea heruitvinden als safe spaces"

dinsdag 09 maart 2021

Kunnen musea safe spaces worden waarin iedereen zich, ongeacht hun gender, huidskleur, origine, handicap, seksuele oriëntatie, religie, sociaaleconomische status, opleidingsniveau of leeftijd, welkom voelt? En hoe dan?

Deze studiedag wordt georganiseerd door Brussels Museums in samenwerking met Anne Wetsi Mpoma, Jessica Gysel en het team van Zinnema.

Sprekers:
Anne Wetsi Mpoma (Wetsi Art Gallery), Jessica Gysel (Girls Like Us Magazine, Girls Heart Brussels), Grace Ndiritu (Healing the Museum), Pascale Obolo (Afrikadaa), Claire Mead (Museums are a Drag), Aminata Ndow & Olga Briard (Black History Month Belgium), Aspha Bijnaar (Musea Bekennen Kleuren) en Hester Dibbits (Emotion Networking) 

Kijk hier voor meer informatie en ticketverkoop.

Delen