Kick-off Netwerk Religieus Erfgoed

donderdag 17 september 2020, 12:00 - 13:00 uur

Op 17 september 2020 vindt tussen 12:00 en 13:00 de online kick-off meeting plaats waarmee het Netwerk Religieus Erfgoed officieel van start gaat. Hier zullen naast projectcoördinator dr. Jacobine Gelderloos en prof. dr. Todd Weir, hoogleraar Geschiedenis van het Christendom en Moderne Cultuur aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen en tevens directeur van het Centrum voor Religie en Erfgoed van de faculteit, onder anderen Frank Strolenberg, projectleider Kerkenvisies van de Rijksdienst Cultureel Erfgoed spreken. Aanmelden voor de kick-off meeting (alsmede voor de workshops) kan via deze link. In geval van vragen kunt u contact opnemen met Jacobine Gelderloos.

 

Vragen? Neem contact op met het Heritage Lab: rwa-heritagelab@ahk.nl.

 

Delen