Reinwardt Memorial Lecture

donderdag 8 maart 2018, 20:00 - 22:00 uur
Reinwardt Academie
Hortusplantsoen 1-3
1018 TZ Amsterdam

De Reinwardt Academie nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse Reinwardt Memorial Lecture. Op 8 maart a.s. verzorgt Linda Malherbe de lezing 'Een verhalenhuis voor de stad. Over erfgoed, vertelkunst & nieuwe verbindingen'

Linda Malherbe is mede-initiatiefnemer van het Rotterdamse Verhalenhuis Belvédère. Belvédère verzamelt verhalen uit de stad, legt levensverhalen vast, organiseert tentoonstellingen, evenementen en diners. Het verhalenhuis is uitgegroeid tot een plek waar ‘werelden in de stad elkaar ontmoeten'. Malherbe ontving in 2017 uit handen van de gemeente Rotterdam de Laurenspenning, een jaarlijkse onderscheiding van de stad Rotterdam voor een persoon die zich op een onderscheidende manier inzet voor de samenleving.

Meld je aan via de community site van de Reinwardt Academie

Delen